Betaalmogelijkheden

Vooruitbetaling voor onze klanten in België

Na de bestelling maak je het factuurbedrag eenvoudigweg over naar onze rekening, na ontvangst van de betaling wordt je bestelling afgeleverd.

Na ontvangst van de bestelling ontvang je van ons direct een e-mailbevestiging. In deze bevestiging vind je de vereiste bankgegevens. Zorg ervoor dat je je bestelnummer vermeldt bij de betaling, anders kunnen we je betaling niet koppelen. Zodra de betaling binnen is, wordt je bestelling verwerkt. Normaal duurt de overdracht tussen de 2 en maximaal 5 werkdagen.

Gebruik voor de overboeking de volgende bankgegevens:

Accountinformatie België:
Eigenaarniceshops GmbH
IBAN:DE87 1004 0000 0270 7107 00
BIC:COBADEFFXXX
Instituut:Commerzbank
Adres bank:Kottbusser Damm 83-85, 10967 Berlin

Vermeld daarbij het bestelnummer.

Informatie over de overboeking:
Met de SEPA-overdracht draag je de kosten van een binnenlandse overschrijving over. Het splitsen van de kosten vindt plaats tussen de klant en ontvanger - elk van hen betaalt de boekingskosten die verschuldigd zijn in zijn binnenlandse betalingstransactie.

Bij bestellingen uit een land dat niet onderdeel is van de Europese Unie, moet je mogelijk de extra kosten zelf dragen.

Paypal

Als je met PayPal wilt betalen, word je aan het einde van je bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar kun je met je PayPal accountgegevens aanmelden en de betaling bevestigen.

Binnen een paar minuten wordt je betaling dan in ons systeem doorgevoerd, en je bestelling is voor verdere verwerking vrijgegeven. Bij betaling via PayPal wordt het rekeningsbedrag direct na de ingang van je bestelling afgeboekt.

Dit gebeurt ook direct wanneer wij de producten niet op voorraad hebben, en het pas na beschikbaarheid kunnen versturen.

Het kan zijn dat bij de betaling via PayPal extra kosten voorkomen. Deze nemen wij voor onze rekening. Voor jou zijn er nooit extra kosten.